Maskers af! - Miraucourt, Christophe, ....-; Thiry, Frédéric, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
De mama van An-Sofie heeft met een wedstrijd een weekje Venetië gewonnen. In een viersterrenhotel, tijdens het carnaval! Het hele gezin heeft er heel veel zin in. Maar bij hun aankomst in het hotel blijkt dat er daar al verschillende diefstallen zijn gebeurd. An-Sofie voelt de speurneus in zichzelf ontwaken en gaat op onderzoek uit!
AVI M6
Genre: carnaval, detective
Keywords: Leesboeken; Lager onderwijs