Speel je mee? - Coudol, Élisabeth, ....-; Frély, Gilles, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Leen verveelt zich. Ze wil in de tuin spelen, want het is mooi weer. Ze vraagt aan papa, mama, oma en opa of ze mee naar buiten willen. Maar ze hebben geen tijd...
Leesreeks voor het 1e en 2e leerjaar - AVI E3 AVI M4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.
Keywords: Plezier