Sporten / De fopkoning - Falzar, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Sporten (strip): Het is de dag van de sport. Robbe gaat een paar balsporten proberen. Maar Bas loopt de hele tijd in de weg. Hoe zullen ze dat oplossen? - De fopkoning (verhaal): Oom Cactus vindt het leuk om Robbe te foppen. En Robbe, die trapt er bijna altijd in! Vandaag vindt Robbe dat het zijn beurt is. Hij wil oom Cactus ook weleens foppen!
AVI - E4
Keywords: Leesboeken Lager Onderwijs