12 voetstappen : tel en meet je mee? - Kunst, Marco, 1966-; Van Gelder, Job, 1971- (Antwerpen : Zwijsen, 2021)
Kijk, de dieren spelen samen in het bos! Na een tijdje krijgen ze dorst. Een bordje wijst de weg naar de waterplas: 12 voetstappen die kant uit. Olifant, mier en krokodil proberen het uit. Waarom lukt het ze niet om bij het water te komen? Aap snapt het wel! Snappen jullie het ook? In dit grappige verhaal op rijm leren kleuters spelenderwijs wat meten is en hoe je met je voeten kunt meten. Ze ontdekken dat 12 voetstappen zetten voor iedereen anders is, zelfs als je de voetstappen goed telt.
3-5
Keywords: Telboek