Ozzy gaat naar de tandarts - Klein, Larissa, ....- (Zeewolde : Novum Publishing, 2023)
Als Ozzy het konijn op een dag wakker wordt, kleedt hij zich vlug aan. Hij wil heel graag met zijn vriendje Mazzie naar de speeltuin. Hij vraagt aan zijn moeder of het mag. Het kan helaas niet, want hij moet naar de tandarts toe. Ozzy vindt dat niet nodig, hij wil lekker spelen! Dan bijt Ozzy in een appel en... auwwww, wat doet dat pijn. Zijn moeder kijkt ernaar en zegt dat hij toch echt naar de tandarts moet. Maar Ozzy wil niet naar de tandarts want hij is een beetje bang. Hij wil veel liever met Mazzie naar de speeltuin. Huilend gaat hij dan toch maar naar de tandarts. Zal de tandarts zijn kies weer beter kunnen maken?
3-5
Keywords: Tandarts; Lichaam