Woezel & Pip : naar de tandarts - Nederhorst, Guusje, ....- (Amsterdam : Dromenjager Publishing BV, 2022)
Buurpoes schrikt: haar tand zit los! Ze moet naar de tandarts, voor de allereerste keer. Dat is spannend, maar Woezel en Pip gaan gelukkig met haar mee. Bij de tandarts leren de vriendjes alles over wisselen, gaatjesmonsters, tandenpoetsten en natuurlijk... de tandenfee! Woezel en Pip kunnen niet wachten tot zij aan de beurt zijn!
3-5
De boeken in de reeks Helpende Pootjes kunnen jou en je kindje helpen bij de voorbereiding op een eerste ervaring of een spannende gebeurtenis. Woezel & Pip nemen jullie 'aan het pootje mee' in deze verhaaltjes en maken de alledaagse, maar soms spannende gebeurtenissen op een laagdrempelige manier bespreekbaar.
Keywords: Tandarts; Lichaam