Anna bij de tandarts - Amant, Kathleen, ....- (Hasselt : Clavis, 2022)
Anna gaat met papa naar de tandarts. Samen met Konijn mag ze in de hoge stoel zitten. De tandarts legt uit wat ze met het spiegeltje en het haakje gaat doen. Anna poetst haar tanden twee keer per dag. De tandarts kan dan ook geen enkel gaatje vinden. Een geruststellend verhaal over een bezoek aan de tandarts. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.
3-5
Keywords: Tandarts. -- Lichaam