Zitten : rust vinden voor jezelf, voor je medemens, voor de wereld - De Graef, Peter, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2023)
In een poging om de haast van het leven en de haast in ons hoofd af te remmen, toont auteur en theatermaker Peter De Graef hoe het anders kan. Bijt jezelf niet vast in je aloude verhaal waarin je jezelf vereenzelvigt met je carrière, je eigendommen, je overtuigingen, je goede smaak... Probeer in plaats daarvan eens om je gedachten - die doorgaans toch tot conflicten leiden - vanop een afstand te bekijken. Jij, je medemens en de wereld in het algemeen zullen er beter van worden.
Keywords: Zelfontplooiing