Een kleine filosofie van grote emoties : liefde - Mortier, Erwin, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2023)
Dit mozaïekboekje gaat over de liefde. De liefde voor de wereld, onze leef- en belevingswereld, de liefde voor elkaar, de liefde achter of voorbij de verliefdheid. Dit verhaal beweegt zich meanderend, met af en toe een potvis onderweg. Met deze korte beschouwing over de liefde voegt Erwin Mortier aan die zijbeuk van zijn werk een bescheiden maar welgevormde rondboog toe.
Keywords: Liefde