Schud eens aan de appelboom : een origineel voorleesboek met leuke opdrachten - Sternbaum, Nico, ....- (Aartselaar : Deltas, 2022)
Een gewoon voorleesboek? Nee hoor! Dit superleuke, interactieve boek nodigt kinderen uit om allerlei opdrachten uit te voeren. Zo kunnen ze de appels uit de boom schudden, een monster kietelen, een mooi schilderij maken en zelfs een raket naar de maan lanceren. Draai, wieg, schud en wrijf en laat je verrassen door wat er gebeurt op de volgende bladzijde!
3-5
Schüttel den Apfelbaum
Keywords: Interactief prentenboek; Verhalen A-Z