Nee! - Altés, Marta, ....-; Goossens, Jesse, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2015)
Het kleine hondje van deze familie probeert heel erg braaf te zijn. De familie moet heel veel van hem houden. Meer er is één ding, dat hij niet helemaal begrijpt...
3-5
No!
Keywords: Honden. -- Stout zijn