De blaadjesdief - Hemming, Alice, ....-; Slater, Nicola, ....-; Hosmar, Ellen, ....- (Utrecht : Veltman Uitgevers, 2023)
Eekhoorn is boos! Gisteren zaten er heel veel mooie blaadjes aan zijn boom, maar vandaag? Vandaag zijn er een paar weg! Ze zijn vast gestolen, en dat betekent... Dat er een blaadjesdief rondloopt! Een erg grappig verhaal over een eekhoorn die enorm verbaasd is over de wisseling van de seizoenen.
3-5
The leaf thief
Keywords: Herfst; Seizoenen-Weer