De fantastische vliegwedstrijd - Veldkamp, Tjibbe, ....-; Van Doninck, Sebastiaan, 1979- (Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2023)
Welkom bij De fantastische vliegwedstrijd voor vogels! Tien teams gaan van start. Maar tijdens de race komen de deelnemers één voor één in de problemen. Team Flamingo komt niet van de grond, Team Havik verlaat het toestel met de schietstoelen en Team Struisvogel-Pinguïn stort neer! Wat is hier aan de hand? En waarom komt Team Kip als enige niét in de problemen? Een schitterend kijkboek waarin de kijker het ware verhaal van de race zelf mag ontdekken...
3-5
Boekenpauw 2020
Keywords: Valsspelen; Stout zijn