Twaalf maanden in de kleuterklas - Sanfelippo, Ana, ....-; Gever, J.H., ....- (Haarlem : Gottmer, 2023)
Ga je voor het eerst naar de basisschool? Leuk! In dit boek komt het hele jaar van één kleuterklas voorbij, van de eerste schooldag tot de laatste dag voor de zomervakantie. Een speelse kennismaking als je binnenkort naar de kleuterklas gaat. En een feest van herkenning als je al op school zit.
3-5
Keywords: Eerste schooldag; School