Wij - Holtfreter, Nastja, ....-; Ander, M.E., ....- (Rijswijk : De Vier Windstreken, 2020)
Die appel ziet er lekker uit! Wie kan hem pakken? Ik, jij, hij, zij, jullie of wij samen?
3-5
Wir
Keywords: Prentenboek; Vriendschap