Van welk dier is dit spoor hier? - Saleina, Thorsten, ....-; Hosmar, Ellen, ....- (Utrecht : Veltman Uitgevers, 2023)
Van welk dier is dit spoor hier? Wie verstopt zich daar, in het grote bos? Het is een vos. Een boekje om te raden en te lachen! De vrolijke rijmpjes stimuleren kinderen om mee te raden en te ontdekken wat er achter de grote, stevige flapjes te zien is.
2-5
Wer läuft denn da im Schnee?
Keywords: Diersporen; Dieren