Prinses Pie - Talboom, Liesbeth, ....-; Bruijn, Charlotte, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
De koning en koningin waren supertrots op prinses Pie. Ze was de slimste van het land, altijd braaf en beleefd. Maar met één ding wist niemand raad: prinses Pie at nooit haar bord leeg. Elke avond lag ze met zo'n grote honger in bed, en vroeg ze de kok om de lekkerste taarten. Maar toen werd ze zieker en zieker... Een smakelijk verhaal met een grote knipoog naar kleine prinsen en prinsesjes die niet graag hun bord leegeten.
3-5
Boek met tekenfilm
Keywords: Gezonde voeding; Eten-Drinken