Wie ben je, Alana? - Rogiers, Dieter, ....-; Van der Poorten, Stieven, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Ik heb vandaag meteen gevraagd of Charles een computer is. Misschien mocht ik dat wel helemaal niet doen, maar hij zei dat hij geen computer is. Waarschijnlijk hebben jullie hem daarvoor geprogrammeerd. Als hij inderdaad een computer is en geen echte jongen, dan mag hij liegen, denk ik. Jongens van twaalf liegen voortdurend. Net zoals meisjes van twaalf.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Scifi