Een vriend in de kast - Livyns, Frédéric, ....-; Boeykens, Hans, ....-; Ollivier, Reina, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Elke avond ziet Nico de deur van zijn kamer dichtgaan. Telkens weer breekt hem het angstzweet uit. Want wat niemand weet, is dat er een boze geest verstopt zit in zijn nieuwe kleerkast. Het spook rammelt met de kleerhangers en jaagt Nico de stuipen op het lijf. Maar die nacht gaat de deur van de kleerkast open. En dan gebeurt er iets wat Nico nooit had verwacht...
AVI M6
Genre: fantasie
Vierde leerjaar
Keywords: Leesboeken; Lager onderwijs