De tocht van Sep en Beer - Misschaert, Inge, 1974-; Heylen, Jan, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Sep staat op en maakt Beer wakker. Samen beginnen ze aan een gevaarlijke tocht...
Leesreeks voor het 1e en 2e leerjaar - AVI E3 AVI E4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.
Keywords: Avontuur