De neefjes van Bas / Witje en de zeven honden - Falzar, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2024)
Strip: De neefjes van Bas: Op een dag gaat de bel. Meneer De Stip staat voor de deur. En hij wil Robbe en Bas om een gunst vragen... Verhaal: Witje en de zeven honden: De neefjes van Bas willen een verhaaltje horen. Bas vertelt een sprookje. Maar de neefjes laten Bas niet zomaar vertellen.
AVI - M4
Keywords: Leesboeken Lager Onderwijs