Netwerken deel 1 : inleiding - Bakker, John, ....- (Meppel : Boom beroepsonderwijs, 2021)
Het Cisco-curriculum in versie 7 omvat drie modules. Deze modules bereiden de student voor op het eerste certificaat, CCNA - Cisco Certified Network Associate 200-301. Het curriculum voor dit examen bestaat bij de Cisco Network Academy met online materiaal, aangevuld met Packet Tracer-en Lab-opdrachten. De serie Netwerken versie 7 volgt deze opzet. In het kader van de Cisco CCNA certificering is het oorspronkelijk Engelstalig lesmateriaal vertaald en bewerkt. Het eerste deel 'Inleiding' gaat over de architectuur, structuur functies en componenten van internet en andere computernetwerken. In het boek worden Labs beschreven die met behulp van Packet Tracer kunnen worden uitgevoerd. Aan het boek is een code gekoppeld waarmee toegang tot Netacad mogelijk is en daarmee tot gebruik van Packet Tracer.
Versie 7
Keywords: Netwerken