Netwerken deel 2 : switching, routing en draadloos - Bakker, John, ....- (Meppel : Boom beroepsonderwijs, 2021)
Het boek Netwerken, deel 2, Switching, routing en draadloos vormt het tweede deel in onze serie Netwerken. Waar het eerste deel een inleiding vormt op netwerkconfiguratie, behandelt dit tweede deel de architectuur en werking van routers en switches in een klein netwerk en introduceert draadloze lokale netwerken (WLAN). Studenten leren hoe routers en switches te configureren en te troubleshooten. Troubleshooten met behulp van best practices voor beveiliging en het oplossen van veel voorkomende problemen met protocollen in zowel IPv4-als IPv6-netwerken. Het Cisco-curriculum in versie 7 omvat drie modules. Deze modules bereiden de student voor op het eerste certificaat, CCNA-Cisco Certified Network Associate 200-301. Het curriculum voor dit examen bestaat bij de Cisco Network Academy met online materiaal, aangevuld met Packet Tracer- en Lab-opdrachten. De serie Netwerken versie 7 volgt deze opzet. In het kader van de Cisco CCNA certificering is het oorspronkelijk Engelstalig lesmateriaal vertaald en bewerkt.
Versie 7
Keywords: Netwerken