Andere richtingen - De Laere, Frederik Lucien, 1971- (Gent : Fluxenberg, 2024)
In Andere richtingen voegt dichter Frederik Lucien De Laere een radicaal nieuw hoofdstuk toe aan zijn werk. Hij pakt uit met een groots opgezet taalexperiment, een toren van Babel met uitwaaierende gedichten vol associaties, alliteraties en dissonanties. Andere richtingen bevat gedichten over heersende engelenscharen, kosmische trips, bizarre hemelverschijnselen, duizelingwekkende relieken en wonderlijke manifestaties van Moeder Natuur. Andere richtingen is een intrigerende mix van mythologie, kosmologie, futurologie en populaire cultuur. Een wereld met verrukkelijke vertes, groteske schepsels, bacchanalia en topmodellen. Een stroom van taal waarin het vonkt en knettert.
Keywords: Gedichten