Handje? - Veldkamp, Tjibbe, ....-; Tulp, Wouter, ....- (Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, 2023)
Anna wil naar de apen, maar haar vader wil naar huis. Dan komt ze een jongetje tegen met een vader die naar de dierentuin gaat. Ze ruilen van vader. En Anna blijft ruilen: ze pakt de hand van steeds een andere vader... tot ze bij de apen is. Prachtig prentenboek van gouden duo, over een meisje dat de wereld naar haar hand zet!
3-5
Zilveren Griffel 2018
Keywords: Avontuur; Humor