Kop op, Herman! - Jagtenberg, Yvonne, ....- (Haarlem : Gottmer, 2021)
Herman het hangbuikzwijn voelt zich niet zo fijn vandaag. Hoe dat komt weet hij niet. Hij is niet ziek en heeft genoeg te eten. De andere dieren proberen hem op te vrolijken. 'Kop op, Herman,' zeggen ze. Maar hoe hard hij ook probeert zijn kop omhoog te houden, het wil niet lukken. Eigenlijk is er maar één ding dat Herman wil...
3-5
Keywords: Gevoelens; Verdrietig zijn