1,2,3 naar school - Dubuc, Marianne, ....- (Mechelen : Baeckens, 2021)
Volgend jaar gaat Pom voor het eerst naar school. Maar een jaar wachten is lang als je zo enthousiast bent! Dus beslist Pom om vandaag de scholen van zijn dierenvriendjes te bezoeken. In de Kleinsprong school leren de konijnen lezen, schrijven en tellen. In de Varenriet school leren de kikkers hoe ze mooie kunstwerken kunnen maken. In de Foxtrot school kunnen de vossen allerlei sporten beoefenen. En zou je dit in de school waar Pom van droomt ook allemaal leren? Eén ding is zeker: naar school gaan, wordt een groot avontuur!
3-5
1,2,3 à l'école
Keywords: Schoolleven