Pep & Pino naar de grote stad - Grubman, Bonnie, ....-; Abbot, Judi, ....- (Hasselt : Clavis, 2021)
Pino is nooit bang! Niet voor monsters, niet voor de wilde zee, niet voor pestkoppen en zelfs niet voor enge films. Maar dan gaan Pep en Pino een dagje naar de grote stad... Een grappig boek over nooit bang zijn, en over soms een béétje bang zijn. Voor dappere kinderen vanaf 5 jaar.
3-5
Walter and Willy in the city
Keywords: Bang zijn