SARC : memorandum - SARC, ....- (Brussel : Bart Dierick, 2023)
Met het Memorandum 2024-2029 wil de Strategische AdviesRaad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media (SARC) een bijdrage leveren aan een toekomstgericht Vlaams beleid voor cultuur, jeugd, sport en media en wil ze de beleidsmakers inspireren en motiveren.