Kunstmatige intelligentie in 60 minuten - Gieling, Remy, ....-; van den Berg, Job, ....- ([Zaltbommel] : Haystack, 2023)
De ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie gaan razendsnel. Grijp jij de kans om jezelf en je bedrijf slimmer en efficiënter te maken? Ontdek de basisprincipes van AI: hoe werkt het en hoe pas je het toe? Van ChatGPT tot het bedrijf van de toekomst; een boek boordevol praktische voorbeelden, handige tools en concrete tips. Remy Gieling en Job van den Berg zijn toonaangevende experts over data en AI. Ze delen hun kennis en ervaring met iedereen die deze revolutionaire technologie wil begrijpen en benutten. Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig met de boeken in de serie Digitale trends en tools in 60 minuten.
Keywords: Kunstmatige intelligentie