Wat zou Martin doen? - Stone, Nic, ....-; Reesink, Margot, ....- (Wommelgem : Van In, 2023)
Justyce McAllister haalt hoge resultaten op school, is aanvoerder van de debatclub en hij mag volgend jaar naar Yale. Toch wordt hij nog steeds lastiggevallen door de jongens uit zijn oude buurt en hij voelt zich ook niet welkom in zijn nieuwe klas. Op een dag rijdt Justyce samen met zijn beste vriend Manny rond in de auto – raampjes open, muziek hard aan. Dat valt niet in goede aarde bij een andere automobilist. Maar is dat reden genoeg om een wapen te trekken?
Keywords: Discriminatie; Pesten