Blinde drift - Bauer, Belinda, ....-; Janssen, Valérie, ....- (Wommelgem : Van In, 2023)
Op een mooie zomerdag staat een auto met pech langs de weg. ‘Pas op je zusjes,’ zegt Jacks moeder wanneer ze weggaat om hulp te halen. Dus wachten Jack en zijn twee zusjes geduldig, maar hun moeder komt nooit meer terug. Drie jaar later past Jack nog steeds op zijn zusjes. Hij zorgt ervoor dat ze te eten krijgen en dat niemand erachter komt dat ze helemaal alleen wonen, zonder ouders. En dan ontdekt Jack wie de moordenaar van zijn moeder is …
Keywords: Moord; Verlaten