Alles wat je lief is - Yoon, Nicola, ....-; Yoon, David I., ....-; Ottens, Esther, ....- (Wommelgem : Van In, 2023)
Madeline is allergisch voor de wereld. Zo allergisch dat ze al zeventien jaar niet buiten is geweest. De enige mensen die ze ziet, zijn haar moeder en verpleegster Carla. Madeline verdrijft de tijd met lezen en het schrijven van ‘spoilende’ boekbesprekingen. Tot er een nieuwe jongen naast haar komt wonen, met ogen in de kleur van de Atlantische Oceaan: Olly. Hun vriendschap begint online, maar al gauw is dat niet meer genoeg … Een verhaal over alles wat we op het spel zetten voor de liefde.
Keywords: Liefde; Online