Ten zuiden van de grens - Murakami, Haruki, ....-; Fennema, Elbrich, ....- (Wommelgem : Van In, 2023)
Hajime en zijn jeugdliefde Shimamoto groeien allebei op als enig kind. Na schooltijd luisteren ze samen naar muziek, houden ze elkaars hand vast en praten ze over de toekomst. Als Hajime met zijn familie naar een andere stad verhuist, verliezen ze elkaar uit het oog. Jaren later kruisen hun wegen weer: Hajime is de eigenaar van een jazzclub, echtgenoot en vader. Shimamoto’s leven is gehuld in geheimen. Maar na hun ontmoeting zet Hajime alles op alles om haar weer te veroveren .
Keywords: Onmogelijke liefde