Schemerzone - Vandermeeren, Hilde, ....- (Wommelgem : Van In, 2023)
Kate werkt als verpleegkundige in een Londense privékliniek. Ze verzwijgt dat ze narcolepsie heeft, omdat ze onverwacht een slaapaanval kan krijgen. De derde verdieping van de kliniek kan worden afgehuurd door bekende personen voor een discrete behandeling buiten de schijnwerpers. De dochter van een glamourkoppel komt op die afdeling terecht. Dan loopt het volledig mis en krijgt Kate de sensatiepers achter zich aan. En iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt.
Keywords: Narcolepsie