De wildernis in - Krakauer Jon, ....-; Van der Mijn, Aad, ....- (Wommelgem : Van In, 2023)
In april 1992 lift de 24-jarige Chris McCandless naar Alaska om daar de wildernis in te trekken, met niet meer dan een geweer en tien pond rijst op zak. Hij heeft zijn spaargeld aan een goed doel geschonken, zijn auto achtergelaten en het geld in zijn portemonnee verbrand. Vier maanden later wordt zijn lichaam gevonden door een elandjager. Een verhaal over de enorme aantrekkingskracht van de natuur, het gevaar dat op de loer ligt en de complexe band tussen een zoon en zijn vader.
Keywords: Alles achter laten; Avontuurlijk