Het betekenisweb : Een integratie van wetenschap en wijsheidstradities in een zoektocht naar onze plek in het universum - Lent, Jeremy, ....-; Cobelens, Gertjan, ....-; Osting, Karel, ....- (Utrecht/Amsterdam : Stichting Ekologie 4eco, 2023)
Pleidooi voor een alternatief wereldbeeld aan de hand van nieuwe wetenschappelijke inzichten en niet-westerse filosofische tradities.
Keywords: Cultuurfilosofie; Holisme