Stinkhond : aan het strand - Gutman, Colas, ....-; Boutavant, Marc, ....-; Vanden Heede, Sylvia, ....- (Tielt : Uitgeverij Lannoo, 2022)
Stinkhond en zijn vriend Plattekat mogen mee naar het zomerkamp voor verlaten dieren. Stinkhond hoopt dat hij op het strand het ideale kind zal vinden om mee te spelen. Met veel grappige kleurentekeningen. Vanaf ca. 7 jaar.
Keywords: Honden; Vakantie; Zee en strand