Stinkhond : gaat naar school - Gutman, Colas, ....-; Boutavant, Marc, ....-; Vanden Heede, Sylvia, ....- (Tielt : Uitgeverij Lannoo, 2021)
Stinkhond woont met zijn vriend Plattekat in een vuilnisbak. Hij heeft veel zin in zijn eerste schooldag, maar die verloopt heel anders dan Stinkhond had gedacht. De andere honden vinden hem maar vies en raar en willen geen vriendjes met hem zijn. Met veel grappige kleurentekeningen. Vanaf ca. 7 jaar.
Keywords: Honden; Schoolleven