De mooiste vis van de zee - Pfister, Marcus, ....-; Kuiper, Nannie, ....- (Rijswijk : De Vier Windstreken, 2024)
Regenboog is de mooiste vis in de zee. Maar hij is trots en ijdel, en daardoor heeft hij geen enkele vriend. Pas als hij een van zijn mooie schubben weggeeft - en later nog meer - vinden de andere vissen hem aardig. En dan merkt hij dat het belangrijker is om vrienden te hebben dan om de mooiste te zijn!
3-5
Der Regenbogenfisch
Keywords: Vriendschap; Gevoelens-Gedrag