De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen - Griffiths, Andy, ....-; Denton, Terry, ....-; Van de Veldel, Edward, ....- (Tielt : Uitgeverij Lannoo, 2023)
Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een machine die je overal volgt en snoepjes in je mond schiet als je trek hebt. Andy en Terry beleven er de dolste avonturen, want in hun boomhut is alles mogelijk.
Keywords: Boomhutten