Hans Christian Andersen : Sprookjes en verhalen - Andersen, Hans Christian, ....-; Jutte, Jan, 1954-; van Hees, Annelies, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2014)
Bundel met 156 sprookjes en verhalen met veel zwart-witillustraties van tien verschillende illustratoren. Bevat aantekeningen en achtergrondinformatie.
Deze uitgave is mede tot stand gekomen dank zij een subsidie van het Nederlandse letterenfonds
Deze uitgave werd mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Mondriaanfonds
Keywords: Sprookjesboek