Geluk voor kinderen : sterke verhalen om voor te lezen, opgebouwd rond de tien sleutels van geluk - Bormans, Leo, 1954-; Van Doninck, Sebastiaan, 1979- (Tielt : Lannoo, 2023)
Tien voorleesverhalen over bijzondere vogels, waarin een 'sleutel van geluk' centraal staat. Ze ontdekken bv. dat het belangrijk is om tevreden te zijn met jezelf en om vrienden te hebben. Grote uitgave met vragen, opdrachten en expressieve kleurenillustraties.
Vanaf ca. 4 t/m 8 jaar.
Keywords: Geluk; Prentenboek; Vogels; Voorleesverhalen; Gevoelens - Gedrag