Basisboek bouwkunde - Bone, A.H.L.G., ....-; Bone, D.J.H., ....- (Amersfoort : ThiemeMeulenhoff, 2020)
Basisboek Bouwkunde behandelt helder en toegankelijk alle bouwfasen, vanaf het ontwerp tot en met de oplevering, in theorie en praktijk, met volledige integratie van constructieleer en technologie. Met duidelijke foto’s en 2D- en 3D-tekeningen maakt Basisboek Bouwkunde het gehele bouwproces snel inzichtelijk. Wat zijn belangrijke basisbegrippen en constructies? Welke basiskennis heb je nodig om andere vakken binnen Bouwkunde te kunnen volgen? Welke gevolgen hebben de normen en richtlijnen op het ontwerp- en uitvoeringsproces?
Keywords: Bouwkunde