Psychologie : de essentie. - Zimbardo, Philip G., ....-; Johnson, Robert L.., ....-; McCann, Vivian., ....-; Braam, Arno, ....- (Amsterdam : Pearson Benelux, 2023)
Psychologie, de essentie is de compacte uitgave van het succesvolle boek Psychologie, een inleiding van Philip G. Zimbardo. Het boek bevat veel relevante ontwikkelingen uit de praktijk. Daarnaast kun je zelf aan de slag met het ruime aanbod aan didactische elementen, zoals kernvragen, doe-het-zelfopdrachten en herkenbare voorbeelden.
Met begrippenlijst, referenties en trefwoordenindex
Keywords: persoonlijkheid; psychologie; sociale psychologie