Business analytics met Power BI - Decroock, Kelly, ....- (Wommelgem : Van In, 2023)
Met Power BI zijn Business Intelligence (BI) en rapportage voor iedereen toegankelijk. Verbinding maken met verschillende gegevensbronnen, gegevens opvragen en transformeren, gegevens modelleren en krachtige, dynamische rapporten maken: met Power BI kan het allemaal. Komen onder meer aan bod in dit handboek: Power BI met MS Excel; BI-architectuur; de onderdelen van Power BI; data uit verschillende gegevensbronnen importeren en transformeren; relaties leggen tussen verschillende tabellen; rapporten en dashboards maken en delen; verschillende business cases; een inleiding tot big data; oplossingenbestanden. Met oefeningen bij elk hoofdstuk.
Keywords: Business Intelligence; Power BI