Zie ze daar staan met hun dure gsm's - Cocquyt, Anja, ....- (Gent : Mirto print, 2024)
Werken met anderstalige pubers. Tieners uit alle hoeken van de wereld. De wereld in één klas. Ik vertel hoe dat gaat. En hoe dat soms niet gaat. Hoe culturen botsen en ook verbinden. Hoe dialoog onze sleutel is. Ook al spreken we niet dezelfde taal.
Keywords: Anderstalige jongeren; Okan