Yellowface - Kuang, R. F. (Rebecca F.), ....- (London : The Borough Press, 2023)
Een ongelukkige schrijfster steelt het onvoltooide manuscript van haar overleden populaire Aziatische vriendin. Met de publicatie ervan onder haar eigen naam komt de discussie over culturele toe-eigening op gang en loopt alles uit de hand.
The No.1 Sunday Times Bestseller
Keywords: Racisme; Roman; Woke