Remi ruimt het bos op - Vernelen, Aag, 1980-; Kenens, Sofie, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2024)
Remi en zijn vrienden spelen verstoppertje in het speelbos. Plots struikelt Eddy over een leeg flesje. En dat blijkt niet het enige afval te zijn dat er in het bos ligt! Remi en zijn vrienden bedenken een plan om het afval voorgoed op te ruimen.
Met spelletjes en film via QR-code op boek
Keywords: Afval; Bos; Ziek-Gezond; Kleuteronderwijs; Prentenboek