Wijze lessen : voor het ontwikkelen, kiezen en gebruiken van leermiddelen in het leerplichtonderwijs - Bellens, Kim, ....-; Byls, Henk, ....-; Van Assche, Joke, ....-; Kirschner , Paul A., ....- (Antwerpen : Thomas More Hogeschool, Expertisecentrum voor effectief leren, 2022)
14 steekkaarten bij een kader voor de didactische kwaliteit van leermiddelen
Keywords: Didactiek; Leermiddelen leerplichtonderwijs; Secundair onderwijs